Грудев: Берое вече има подписани договори с няколко нови играчи

Спортният директор на Берое Валентин Грудев очаква силна игра от старозагорци при днешното им гостуване в Разград на Лудогорец. Той призна също така, че клубът вече има подписани договори с няколко нови играчи.

Берое връща Макута в игра, но друг чужденец вече е изиграл последния си мач за “заралии”
Берое връща Макута в игра, но друг чужденец вече е изиграл последния си мач за “заралии”

"Достойно представяне невинаги може да бъде гарнирано с точка или три. Важното е да играем добре, още повече, че ще се изправим срещу пределно мотивиран противник, който иска точно срещу нас да подпечата поредната си титла. Очаквам и достойно съдийство. Ще има достатъчно публика, така че се надявам да няма грешки.

Желанието на треньорите е по-голяма група от футболисти да получат шанс за изява и така те да бъдат мобилизирани до края на шампионата. От това зависи с кои от тях да водим разговори за нови договори.

Много спекулации чух за нашата селекция. Ето защо няма да изпадам в подробности относно облика на състава за следващия сезон. Ще кажа само, че вече имаме подписани договори с няколко нови играчи. Ще има още такива, но по-категоричен по темата ще бъда в близко бъдеще", заяви Грудев пред "Тема Спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички