Свършиха билетите за Царско село - Левски

ФК Царско село обяви, че няма да протава билети за предстоящото домакинство на Левски в деня на мача, тъй капацитетът на стадиона е запълнен. 

"На база Заповед щ РД-01-265/23.04.2021 на Министерството на здравеопазването на мача от 27-мия кръг между отборите на Царско село и Левски на стадион "Арена Царско село" ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение. Царско село вече предостави на ПФК Левски 60 билета за сектор "Гости" с цена 20 лева, които се разпространяват от гостуващия футболен клуб. Билети за сектор "А" на стадион "Арена Царско село" НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен. 

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват всички противоепидемиологични мерки определени от Министъра на здравеопазването. В тази връзка приканваме всички запалянковци да сядат на трибуните през минимум една седалка или метър и половина отстояние един от друг. Носенето на предпазни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!", обяви ръководството на Царско село.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти