Раева: Наско наследи клуба с големи задължения, Господ избира своите любимци за най-тежките каузи

Съпругата на собственика на Левски Наско Сираков - Илиана Раева отново коментира темата относно състоянието на отбора. Според президента на федерацията ни по художестевена гимнаситка "синият" клуб няма да фалира и в най-скоро време ще тръгне по пътя на успехите. Тя вярва в своя съпруг и призна, че Сираков е заварил клуба в най-тежкото финансово състояние в цялата му история.

Илиана Раева: Сигурна съм, че Левски няма да фалира
Илиана Раева: Сигурна съм, че Левски няма да фалира

"Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Много е тъжно сега, да се надяваме да се промени и да тръгне в друга посока", заяви Раева пред "Нова".

Истината е, че състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така. То е така още преди Наско да дойде в тима. Той наследи един клуб с нереално големи задължения и вярвам, че е единственият вариант. Сигурна съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро Левски ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага - при най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири. Господ избира своите любимци за най-тежките каузи.

Наско: Лицензът на Левски е застрашен, но водим разговори с мощен инвеститор
Наско: Лицензът на Левски е застрашен, но водим разговори с мощен инвеститор

Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта. И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих. Мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело, той е в най-жестокото си положение в историята, откакто съществува. Този филм сме го играли, макар че сега е по-тежко. Вярвам обаче, че отново, за пореден път, ще има успешен край.

Аз съм човекът, който обединява, носи топлината и любовта в семейството. Всички женски неща, които трябва да прави една жена в семейството. На всички пожелавам да бъдат добри, да носят много любов в сърцата си, защото любовта и добротата ще спасят света ни", завърши Раева.

Още от БГ Футбол

Виж всички