Насиру Мохамед дава Левски на ФИФА

Насиру Мохамед дава Левски на ФИФА

Вече бившият футболист на Левски Насиру Мохамед смята да даде клуба ФИФА заради неизплатени заплати. Точно това бе причината ганаецът да напусне "Герена" по вина на клуба. Изглежда той няма да направи реверанс към "сините", които са в тежка финансова криза, и ще си търси докрай правата.

Според информация на сайта ghanasoccernet,com, Насиру е получавал доста сериозна заплата по време на престоя си в Левски. Твърди се, че той се е подписвал срещу 22 хил. евро на месец.

Насиру Мохамед взима най-много в Левски
Насиру Мохамед взима най-много в Левски

"Бившият капитан на юношите на Гана Насиру Мохамед се раздели с българския Левски. 26-годишният играч прекрати договора си със столичния клуб, след като не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се присъедини към Левски от шведския Хакен за около 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше засегнат от финансови затруднения, не може да му плаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне", съобщава сайтът.

Ако информацията, че Мохамед ще си търси правата пред ФИФА се потвърди, това ще е сериозен удар по Левски, който ще бъде задължен да изплати всички дължими суми на футболиста по договора му, който бе до юни 2022 г, които възлизат на около 250 хил. евро.

Още от БГ Футбол

Виж всички