Дилета Леота с гневно послание в мрежата: Защо жена не може да има приятели, а винаги и само любовници?

Дилета Леота с гневно послание в мрежата: Защо жена не може да има приятели, а винаги и само любовници?

Огромен скандал се развихри в Италия, след като обявената за най-красива местна журналистка Дилета Леота подскочи след слуховете, че е спала със сина на собственика на Рома - Райън Фридкин.

Блондинката се раздели с няколко мъже в последната една година, а слуховете я свързваха и с футболната звезда Златан Ибрахимович, което й създаде имиджа на "лека жена, която тича сред богати мъже".

"Никога не съм обръщала внимание на такива слухове, но това ми беше грешката. Прочетох какво ли не за себе си и не смятам, че това е цената на успеха. Дали съм с едни или други дрехи, или с този или онзи мъж, това е право на личен избор. Омръзна ми от клюки и лъжи. Ако не ви пука за мен, поне престанете с всичко това заради 80-годишната ми баба, която вярва на всичко написано.

Обяснете ми защо тогава една жена не може да има приятели, а винаги и само любовници. Защо, ако се срещна два пъти мъж за аперитив, веднага ли говорим за нова любов? Защо, ако правя реклама с футболист, месеци наред се внушава, че сме тайна двойка? Защо, ако излизам с красив актьор и сме щастливи, трябва ли да е измислена история? И защо, ако в съответствие с локдауна се откажа от прекрасно пътуване в чужбина, говорим за криза помежду ни?", ядоса се Леота.

Още от Булевард

Виж всички