Гледай на живо

ЕВРО 2020: Турция - Уелс 0:1

Дамбраускас: Погледнете какво направи Вандерсон

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас иска повече от своите футболисти, въпреки че те победиха сравнително лесно с 2:0 Ботев в Пловдив. Треньорът на разградчани обаче не пропусна да похвали Вандерсон за представянето му в този мач, а и за играта му след завръщане от тежката контузия. 

“На някои им трябваше повече, на други - по-малко да се настроят след това, което се случи на ЦСКА 1948 - Локомотив. Бих искал да подобрим своите действия. Твърде много топки подаваме през центъра. Но искам да поздравя моите футоблисти. Винаги е трудно срещу съперник, който е организиран толкова добре. Те не само се защитаваха, а и имаха опасни контраатаки. 

Не искам да поздравявам персонално нито един футболист, но погледнете какво направи Вандерсон. Не игра 6 месеца, а сега вкарва в най-важните моменти. Най-важното за мен е, че реагирахме по най-точния начин след разочарованието срещу ЦСКА. Доволен съм от начина, по който затворихме вратата през последните мачове и от начина, по който атакувахме. Откакто съм треньор на Лудогорец няма мач, в който да не сме вкарали гол. Знаем, че ако запазим суха мрежа, ще вкараме”, коментира Дамбраускас.

Още от БГ Футбол

Виж всички