Ларса Пипън страда за 24-годишен баскетболист на Карибите🙄

Ларса Пипън страда за 24-годишен баскетболист на Карибите🙄

Тя се отправи към Карибите след раздялата с баскетболиста Малик Бийзли. Ларса Пипън направи загадъчен намек за раздялата, споделяйки предизвикателна снимка по бански в Инстаграм.

46-годишната бивша съпруга на НБА легендата Скоти Пипън показа невероятното си тяло в мини бански от две части, който не остави много на въображението. Може би като намек за раздялата си с играча от НБА Бийзли, Ларса озаглави публикацията: „Слънцето е идеалното лекарство“.

Ларса и Малик бяха забелязани за първи път заедно през ноември миналата година. След това дори се заговори за сватба между 24-годишния баскетболист и 46-годишната риалити звезда. После обаче двамата решиха да си дадат почивка, след като установиха, че връзката от разстояние не върви.

Малик живее в Минесота, където играе за Минесота Тимбъруулвс, а Ларса живее в Маями и е фокусирана върху бизнес интересите си.

Когато двамата започнаха да се срещат, Бийзли все още беше женен за Монтана Яо, от която има и дете. Веднага след като папарашките снимки се появиха из мрежата, 22-годишната красавица подаде молба за развод.

Ларса все още е законно омъжена за иконата на Чикаго Булс Скоти Пипън, от когото има четири деца. Ларса подаде молба за развод през 2018 г. , който тепърва ще бъде финализиран.

Още от Булевард

Виж всички