Чакат заплати в Левски другата седмица

Чакат заплати в Левски другата седмица

Ръководството на Левски обмисля да изплати по една заплата на играчите през следващата седмица, съобщава "Тема Спорт". Това ще се случи, след като в клуба пристигне първият транш от трансфера на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед. Нидерландският нападател бе продаден на американците за 1.2 милиона долара. По-голяма част от тази сума трябва да постъпи по сметка на клуба до дни. 

Легионери от Левски се оплакват на ФИФА
Легионери от Левски се оплакват на ФИФА

На "Герена" се надяваха, че това ще стане още вчера, след като Ди Си официално представи Робърта, но това не се случи. Както е известно, част от чужденците в Левски вече се жалваха пред УЕФА за неполучени месечни възнаграждения. Само трима от легионерите не са си потърсили дължимите суми по официален път. На "Георги Аспарухов" имат да получават по 3 месечни възнаграждения. 

Засега българските футболисти на сините влизат в положение на ръководството и не правят проблеми. Очаква се с плащането на заплати да спадне и напрежението в отбора. През тази пролет Левски се представя стабилно и успя да се поизкачи в класирането. Тимът все още не е допуснал поражение през 2021 година в първенството.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти