Солскяер: Гордостта ни беше наранена от онова 1:6, този път няма да ни измамят

Солскяер: Гордостта ни беше наранена от онова 1:6, този път няма да ни измамят

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е сигурен, че неговият отбор ще направи всичко възможно да вземе реванш от Тотнъм за срамната загуба с 1:6 през октомври. Резултатът повтори най-тежкото поражение на "червените дяволи" в Премиър лийг. Двата тима излизат отново един срещу друг тази неделя на стадиона на Тотнъм.

"Мисля, че играчите ще помнят този мач с много болка. Гордостта ни бе наранена. Не бяхме на себе си и знаем това. Сигурен съм, че ще видим, че някои играчи ще искат да докажат, че са по-добри. Това, което подобрихме в най-голяма степен, е физическото ни състояния. Тогава бяхме далеч от тях - това бе едва третият ни мач за сезона", коментира Солскяер.

Норвежецът се върна и към ситуацията, в която Антони Марсиал се поддаде на провокация на Ерик Ламела и получи директен червен картон още в 28-ата минута. Според Солскяер играчите му са научили много от тази ситуация и повече няма да допуснат да бъдат "измамени" по подобен начин.

"Бяхме измамени с червения картон и това е нещо, което трябва да имаме предвид. Не можем да реагираме по този начин. Знаем, че такива ситуации по време на мачовете могат да те ликвидират. Научихме много от това. Сигурен съм, че този път ще се представим много по-добре".

Още от Футбол свят

Виж всички