Славчев благодари на лекарите и призна: Разбрах колко страшна и опасна е инфекцията

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев благодари на лекарите, които се борят на първа линия с коронавируса. Футболистът бе изписан днес от болницата, след като даде положителна проба за COVID-19, а състоянието му се влоши и бе наложено да бъде хоспитализиран. Самият той признава, че се надява съвсем скоро да започне тренировъчен процес.

Изписват Славчев от болницата
Изписват Славчев от болницата

Ето какво сподели футболиста във Фейсбук без редакторска намеса:

“Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова , лекарите и целия екип от УМБАЛ "Св. Анна " гр. София !

Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея !

Прекланям се пред вас и ценя мисията и жертвите , които правите в името на здравето и живота на хората ! Видях с очите си какво представлява инфекцията и разбрах колко е страшна и опасна ! Видях през какво преминавате и колко Ви е тежко ! Вие сте нашите герои !

Ако има някой , който не вярва в сериозността на заболяването и последствията , нека отдели една вечер в отделението и ще разбере колко им е тежко на хората борещи се на първа линия с инфекцията ! Тези лекари се борят за всеки един живот и заслужават най-голямото признание и благодарност !

Благодаря Ви , че се погрижихте за моето здраве благополучно ! Престои ми възстановяване и се надявам най-скоро време да успея да започна тренировъчен процес !

Пазете се и спазвайте мерките !

С огромно уважение :

Симеон Славчев”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти