Росен Кирилов: Някои от нашите играчи са бъдещи национали (видео)

Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов сподели очакванията си за мача със Славия. Той заяви, че е доволен от показаното в тренировъчния процес от своите футболисти.

"Отборът се готви сериозно за мача със Славия. Чака ни много тежък двубой, тъй като всяка точка е ценна и за двата тима. Амбицирани сме да направим добър мач и да победим. Имахме доста национали и контузени играчи, тази седмица успяхме да се съберем всички. Видях едни амбицирани добри футболисти. Тренират с изключително желание и са амбицирани да постигнат добри резултати до края на първенството. Тези три седмици бяха като една миниподготовка.

6 Новият треньор на ЦСКА 1948 Росен Кирилов говори преди дебюта си срещу Славия

Славия ще успее да се възстанови от мача с Арда до петък и ни чака много тежък двубой. Всяка точка е жизненоважна за тях. Това е отбор с традиции, има добри футболисти - и опитни, и млади. Те могат да ни изненадат, както ние тях. Сигурен съм, че част от момчетата от нашия отбор ще са част от националния тим след време. Искаме за всеки мач да се подготвим добре и да извлечем максимума. Не си правим сметки. Срещу всеки противник трябва да сме подготвени и мобилизирани, това е целта на всички в клуба. Форматът на първенството е интересен. Нашият клуб е против смяната на формата и връщането на формата с 16 отбора", каза Кирилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички