Конате вече преминал част от прегледите в Ливърпул

Конате вече преминал част от прегледите в Ливърпул

Бранителят на РБ Лайпциг Ибрахима Конате вече е преминал част от медицинските тестове преди трансфера си в Ливърпул, твърди спортната секция на "Радио Монте Карло". Още в понеделник "Ди Атлетик" съобщи, че мърсисайдци са много близо до това да финализират трансфера на 21-годишния французин, като английският клуб ще плати освобождаващата му клауза, чийто размер е 40 милиона евро. От германския клуб отричат тези информации, но това не може да убеди медиите.

От Ливърпул явно са поискали Конате да премине някои тестове, преди да завършат сделката, тъй като Конате имаше доста проблеми с контузии в последно време.

Самият играч сподели пред френските медии, че е изненадан от шума, който се е вдигнал около него: "Събудих се, защото телефонът ми звънеше непрекъснато. Исках да кажа на всички: "Хей, имах мач вчера, оставете ме, защото съм уморен". Честно казано, не обръщам внимание на това. В момента сме на Европейското първенство (б.ред. с отбора на Франция до 21 години), а след това се завръщам в клуба си. Трябва да е концентрирам върху това".

Още от Футбол свят

Виж всички