Играч на Северна Ирландия: Трябва да побеждаваме отбори като България

Играч на Северна Ирландия: Трябва да побеждаваме отбори като България

Националът на Северна Ирландия Стюърт Далас заяви, че победата срещу България на "Уиндзор Парк" в сряда е задължителна, ако тимът иска да има шансове да се класира на световното първенство в Катар през 2022 г. 

Ирландците стартираха двубоите в група С със загуба с 0:2 като гост на Италия. Те почиват във втория кръг, а нашият национален отбор приема "адзурите". Българският тим започна с поражение с 1:3 от Швейцария в София. 

"Без да проявявам липса на уважение към отбори като България, знаем, че това са мачовете, които трябва да спечелим. Трябва да търсим победата в сряда", заяви Далас. 

"Гостуването в Парма винаги щеше да е трудна задача да се иска от нас да вземем нещо. Мисля, че подходихме с прекалено голям респект през първото полувреме, но в края имахме шансове. 

През второто полувреме се представихме доста по-добре - пресирахме по-високо, влизахме в единоборства, печелехме първа топка, втора топка, създавахме шансове. Това са нещата, от които трябва да се поучим, трябва да оправим някои грешки. Трябва да започнем да печелим мачове", допълни играчът на Лийдс.

Още от Футбол свят

Виж всички