Covid-19 порази и ЦСКА-София

Covid-19 порази и ЦСКА-София

Два отбора от школата на ЦСКА-София бяха поразени от коронавирус и мачовете им се отлагат, докато изтече задължителната карантина. Става дума за отбора от Елитната група до 19 години, както и за една година по-малкия набор, който ще играе в турнира за Купата на БФС при 18-годишните. 

Това означава, че мачът този уикенд между ЦСКА-София U19 и Септември (София) U19 се отлага. Същото е решението и за срещата от турнира за Купата между ЦСКА-София (родени 2003 година) и Славия (2003), която трябваше да се играе на 31-и март. 

Днес служител от клуба в Борисовата градина внесе молбите за отлагане на въпросните срещи, придружени с резултати от PCR-тестовете. Мачът за Купата на БФС за момента е пренасрочен за 6-и април, когато трябваше да се играе втория двубой. А дата за реванш все още не е търсена. За да бъдат отложени двата мача означава, че поне по трима играчи са били с положителен тест за COVID. 

От ЦСКА-София вече са взели необходимите мерки в школата си, като болните са изолирани, а другите са изведени от спалното помещение, където са настанени.

Още от БГ Футбол

Виж всички