Крушарски дарява седалки за стадиона в Лом

Крушарски дарява седалки за стадиона в Лом

2000 седалки за трибуната на градския стадион в Лом ще дари бизнесменът и президент на ФК Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Те ще бъдат монтирани на мястото на сегашните дървени седалки.

"Впечатлен съм от възстановяването на стадиона в Лом, видях как с малко средства, но с много любов и ентусиазъм една порутена сграда и една разорана нива са превърнати от вашия кмет в едно много прилично спортно съоръжение, което ще продължи да се доизгражда.  Впечатлен съм и от обновяването на спортната зала „Балканиада“, а с д-р Гаврилов, с народния представител Ирена Димова и колегата Даниел Пеев обсъдихме и как да бъде възстановен плувния басейн, който е доста тъжна гледка. С каквото мога ще помагам, щом се работи с мисъл за децата и младите хора на град като Лом. А на ФК Левски 2020 и неговия президент Гаврил Гаврилов-Гаро пожелавам добро представяне във Втора професионална лига, където несъмнено на такъв добре изграден клуб му е мястото още сега.“ – заяви Христо Крушарски.

2000 седалки за трибуната на градския стадион в Лом ще дари бизнесменът и президент на ФК „Локомотив“ (Пловдив) Христо...

Публикувахте от ФК ">

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти