Бруно: За да стане топ мач, трябва и двата отбора да играят, Локомотив се опитваше само да изритва топката

Бруно: За да стане топ мач, трябва и двата отбора да играят, Локомотив се опитваше само да изритва топката
ЦСКА-София и Локо Пд се "самоубиха" на "Армията" (видео+галерия)
ЦСКА-София и Локо Пд се "самоубиха" на "Армията" (видео+галерия)

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович не остана доволен от равенството на своя тим с Локомотив (Пловдив). Двата тима не си вкараха на “Армията”, а според специалиста многото фаулове са били причината да не се получи хубав футбол. Акрапович призна също така, че не таи лоши чувства към бившия си клуб.

“За да стане топ мач, трябва да играят и двата отбора. Ние се опитвахме да играем, противникът се опитваше да изритва топката. Ние винаги успяваме да създадем шанс, днес залагахме на много на движения. Трябваше да направим малко повече в тези ситуации, в които бяхме близо до наказателното поле.

Имаше много фаулове, трудно е да става някакъв мач така. По този начин футболът няма да стане по-добър. Ние имахме офанзивни акции, вкарах повече офанзивни играчи през второто полувреме, но не успяхме да отбележим.

Аз никога не съм имал негативни чувства към Локомотив, но някои хора се опитват да ми ги правят по-лоши. Аз към Локо Пловдив ще имам винаги хубави чувства.

66 ЦСКА-София - Локомотив (Пловдив)
Почти всички техни играчи ги познавам. Казах на моите къде можем да минем, какво да направим. Но на всеки няколко секунди се свиреше фаул, няма как да стане хубав футбол така.
Направихме хубав мач за Купата, след такова самочувствие трябва да влезеш в следващия мач пак така. Направихме всичко, притежавахме топката, но 90-те минути минаха по един начин, а ние искахме по друг”, заяви Бруно.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти