Томаш: Дано по-добрият победи и дано това да е Етър

Томаш: Дано по-добрият победи и дано това да е Етър

Старши треньорът на Етър Александър Томаш сподели мнението си преди утрешния мач срещу ЦСКА 1948.

"В последните две седмици чух добри отзиви и похвали за Етър. Да, момчетата ги заслужават, защото показаха характер и се раздадоха, но аз не съм доволен. Не съм доволен, защото съм максималист и смятам, че можехме и трябваше да победим.
Всичко това е зад гърба ни. Гледаме напред, а до достигане на крайната цел остава още много. Предстои ни много, много труден мач, в който ще ни липсват четирима основни футболисти, но това са моментите, в които на преден план излиза характерът и се доказва отдадеността.
Изправяме се срещу силен съперник, който ще бъде воден от навлизащия в много добра форма Ивайло Чочев. Изключително радостен съм, че той успя да се вдигне след тежката контузия. Това е отлична новина за целия български футбол в момента. Приятно съм изненадан от начина, по който играят младите български футболисти на ЦСКА-1948. Вярвам, че ако продължават да се влагат така, то ги очаква добро бъдеще, коментира съперника Томаш.
След това обаче говори и за предстоящата среща, която е утре от 12.00 часа. "Ние обаче излизаме срещу тях, не за да им правим комплименти, а да се надиграваме. Трябва да подходим с необходимата агресия, за да излезем победители и да затвърдим добрите впечатления, които оставихме в мачовете с Левски и Локомотив (Пд).
Ние сме опрени до стената и сме длъжни във всеки мач да търсим победата. Моите футболисти не разполагат с условията, с които разполага съперникът, но те имат сърца, хъс, вяра и воля. И искам да го покажат.
Пожелавам си след мача да не коментираме други фактори, а само добрата игра и здравата битка, която са предложили двата отбора. И дано по-добрият победи при положение, че се казва Етър", завърши бившият защитник.

Още от БГ Футбол

Виж всички