Фенклубът на Локо (Пд) пусна виртуални билети за мача с Беласица

Фенклубът на Локо (Пд) пусна виртуални билети за мача с Беласица

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) започна продажба на виртуални билети за предстоящата среща за Купата на България от 1/16-фоналите срещу третодивизионния Беласица, съобщава Plovdiv 24. Двубоят е утре (01.03) от 17:30 часа на Лаута.

Ето и цялото официално съобщение на фенклуба без редакторска намеса:

“Локомотивци,

Стадионите все още са затворени и ние не можем да бъдем по трибуните, за да подкрепяме нашите любимци в черно-бяло. Несъмнено, липсата на публика се отразява не само на играчите по време на мач, но и на финансовото положение на клуба в тези трудни дни.

Ето защо ние, Фенклуб "Локомотив Пловдив“, стартираме продажба на виртуални билети за предстоящата среща за Купата на България срещу Беласица, Петрич.

Целта на това начинание е да подпомогнем футболния клуб в ситуация, в която той не може да разчита на обичайните постъпления по време на мач.

Начините за закупуване на билети са два:

- Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловфив 1926 АД - BG98IORT80481055795100;

- На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Билет за футболна среща"

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума и email адрес на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив. На представения email адрес ще получите персонализиран билет от срещата.

Цената на всеки билет е 10 лв.

Със закупуването на виртуални билети вие подкрепяте Пловдивския любимец!"

Още от БГ Футбол

Виж всички