Симеон Славчев: През минала година само в един мач играх напълно здрав

Симеон Славчев: През минала година само в един мач играх напълно здрав
Звездата на Левски се дърпа за САЩ
Звездата на Левски се дърпа за САЩ

Халфът на Левски Симеон Славчев все още не може да разкрие пълния си потенциал след идването си на "Герена". Той бе преследван от контузии, които му попречиха да навлезе в оптимален игрови ритъм. 27-годишният футболист разкри, че през миналата година само в един мач е бил напълно здрав. Въпреки всички трудности, той не смята да напуска Левски и иска да помогне на отбора да излезе от кризата.

"Много изненадващи неща се случиха и затова пропуснах по-голямата част от сезона до момента, но вече съм в добра кондиция. За 2020-а не съм имал нито един мач, в който съм готов напълно. Винаги имаше болежки и занапред не бих играл да бъде по този начин. Бих искал да се наслаждавам на футбола, но резултатите не са добри и периодът не е добър за клуба като цяло. Съдбата изправя хората със силен характер пред трудности, така че нямам никакво съжаление, че дойдох в Левски. Чувствам го като собствена мисия, за да помогна на клуба и да сбъдна мечтата си. Аз искам да играя в Левски и нямам намерение да си тръгвам за момента“, заяви Славчев в предаването "Домът на футбола". Левски се готви за ЦСКА 1948, Божинов с лека контузия

"Човекът с най-много потенциал в нашия отбор е Здравко Димитров. Може да стигне далеч, зависи от него. Ребин Сулака също прави впечатление със спокойствието и грамотността си“, разкри още халфът.

"Имаше момент, в който не се знаеше дали Левски ще съществува, а в съблекалнята имаше твърде много еднотипни футболисти, без да е достатъчно добре изградена трансферната стратегия. Това е нормално, след като не се знаеше дали има бъдеще клубът“, каза още футболистът.

"Единственият ми хубав момент с Левски е именно голът ми срещу ЦСКА. Припомням си го с умиление“, завърши Славчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти