Иван Василев: Още нищо не е решено, трябва да внимаваме

Иван Василев: Още нищо не е решено, трябва да внимаваме

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев, заяви, че тимът трябва да е много внимателен преди днешното домакинство на Спортист (Своге). "Железничарите" имат 6 точки аванс пред "шоколадите". 

"Надявам се, че отборът е готов и ще започнем пролетния дял с победа. Още нищо не е решено и трябва да сме внимателни. Мачове има много. Спортно-техническият щаб е разучил съперника и ще подходим отговорно, защото тези първи двубои винаги са най-трудни. Дано и времето да е с нас. Ще направим всичко по силите си да подготвим терена", коментира пред "Тема Спорт" босът на "червено-черните".
Наставникът на "железничарите" Иван Колев пък сподели, че шансовете със Спортист са 50:50 и само от неговия тим зависи да ги промени. Специалистът ще разчита на двама доскорошни футболисти на "шоколадите" - Григор Долапчиев и Калоян Стефанов. През есента те бяха важна част от серията от победи, които Спортист записа. За последно тимът от Своге загуби на 26 септември - 1:3 при гостуването си на Струмска слава. В "Надежда" са амбицирани да накажат съперника и да си върнат първото място.

Локо привлече още петима нови тази зима - вратаря Божидар Митрев, капитана на Миньор (Перник) Томислав Павлов, Георги Бабалиев от Созопол, Николай Цветков от Монтана и Деян Иванов от Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички