Дейна Уайт все още вярва, че Хабиб ще се бие

Дейна Уайт все още вярва, че Хабиб ще се бие

Дейна Уайт продължава твърдо да вярва, че Хабиб Нурмагомедов ще се завърне в UFC. Непобедения шампион от Дагестан прекрати кариерата си, след като победи Джъстин Гейджи през октомври 2020 година в Абу Даби. "The Eagle" увеличи серията си на 29-0 в ММА и сподели, че не иска да се бие без баща си, който почина преди близо година.

Президента на UFC обаче настоява, че Хабиб ще се завърне, за да се бие, въпреки че Нурмагомедов отрича.

Уайт разкри, че ще вземат титлата на Нурмагомедов, за да може бойците от топ 7 на лека категория да се бият за нея. Този, който стане шампион щял да примами Хабиб да се завърне.

Ето какви още теории споделя Дейна Уайт:

"Ако погледнете ранглистата на лека категория ще видите, че Порие е номер 1, а номер 7 е Рафаел дос Аньос. Има много битки, които да направим с бойците от 1 до 7 в ранглистата. Тези бойци ще решат кой ще бъде новият шампион. Чакат ни невероятни битки между тези бойци, които ще излъчат нов шампион.

Хабиб не иска да задържа категорията и не го прави, но тези момчета трябва да започнат да се бият. Чух как казват, че Порие трябва да бъде шампион в лека категория. Хабиб смаза Порие, Гейджи и Макгрегър. Няма как да кажеш този или онзи трябва да бъде шампион.

Бойците трябва да се бият, за да го излъчат. Хабиб може да говори каквото иска, но аз вярвам, че ще се бие. Аз вярвам в това и той го знае. Хабиб ще се бие с този, който стане шампион. Той мрази Конър и ако Макгрегър мине през това и спечели титлата, тогава Хабиб ще се бие с него. Наистина го вярвам."

mma.bg 

Последвайте каналите ни в:

Още от ММА

Виж всички