Крумов: Следващите мачове са още по-тежки

Крумов: Следващите мачове са още по-тежки
Кошмарен старт за новия Ботев Пд, бразилец от Арда съсипа "канарчетата" (видео+галерия)
Кошмарен старт за новия Ботев Пд, бразилец от Арда съсипа "канарчетата" (видео+галерия)

Защитникът на Арда Пламен Крумов даде мнението си за победата с 2:0 над Ботев (Пловдив) в двубой от efbet Лига.
"Поздравявам Жуниньо за двата гола. Ще започне да разкрива своя потенциал. Поздравявам целия отбор за днешната победа. Бяхме по-знаещият, по-грамотният и какво трябва да вземем от този мач. Спечелихме три точки, които са много важни", каза Крумов.

85 Ботев (Пловдив) - Арда
"Свършихме много работа през зимата, но ни напуснаха добри играчи. Ребин и Светльо Ковачев, да не забравяме и Леони. Петко Ганев бе доказан футболист. Затова сме 22 човека, и който играе трябва да дава всичко от себе си. Беше важно да започнем с победа, направихме супер старт и дано да задържим аванса си. Всеки е пределно мобилизиран и искаме да затвърдим добрите си резултати, мечтаейки. Мисля, че спокойствието в Арда е голямо и няма напрежение. Всяка една зона имаме конкуренция. Отборната амбиция ни води към положителни резултати".
"Поздравявам Киров за наградата, която спечели и за работата, която върши. Пожелахме му догодина пак да я спечели, което означава, че ще имаме добри резултати и успех. Може би една от най-силните му черти е да вкарва спокойствие - няма крясъци и излишни неща. Умее да предава спокойствието си в отбора и затова има резултати", коментира Крумов.
"Следващите мачове са още по-тежки, тъй като отборите ще са по-затворени срещу нас. Всеки мач носи три точки и трябва да сме амбицирани. Надявам се да се представим по най-добрият начин и да печелим точки", завърши Пламен Крумов.

Още от БГ Футбол

Виж всички