Балъков: Камбуров си тръгна по собствено желание, на финалната права сме със заместника му (видео)

Балъков: Камбуров си тръгна по собствено желание, на финалната права сме със заместника му (видео)

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков благодари на Мартин Камбуров за всичко, което е направил за клуба. Бала разкри, че голмайсторът си тръгва от тима по собствено желание.

“Това е негово лично желание. Никакви противоречия или конфликти не са се случвали между нас. Ние уважаваме желанието на всеки един футболист. Ръководството се разбра с него и само мога да му благодаря за това, което направи за нас. Пожелаваме му да постигне целта си с отбора на Берое”, каза Балъков.

“Не може да се компенсира отсъствието на Камбуров - знаете всички какъв играч е. Но пък това е шанс за другите футболисти, които ще са на неговоата позиция да разгърнат възможностите си и да покажат какво могат”.

Балъков също така призна, че клубът е много близо до привличането на Димитър Митков от Лудогорец. Преговорите са в заключителна фаза.

“На последната права сме да подпишем договор с Димитър Митков. Мисля, че за днес се организират нещата. Все още нямаме подписан договор, но като стане, ще ви обявим официално. Имаше и други футболисти, които искахме да привлечем, но не можем да вземем всеки, когото искаме. Митков е един от най-перспективните български нападатели. Това е един добър вариант за нас”, обясни Балъков.

“Изключително сме доволни от подготовката в Турция. Всички малко или много са здрави. Някои млади футболисти имат оплаквания. Като се завърнахме също работихме пълноценно и имахме възможност да се подготвим за мача с Царско село. Очаква ни интересен първи мач. Знаем кой е треньор на съперника - той не обича да пада, така че ще е сериозна битка”, каза още мениджърът.


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти