Октавио: Агентът ми ще реши кое е най-доброто за мен, не мисля да се връщам в Бразилия

Октавио: Агентът ми ще реши кое е най-доброто за мен, не мисля да се връщам в Бразилия
Двама от Берое под въпрос за началото на първенството
Двама от Берое под въпрос за началото на първенството

Футболистът на Берое Октавио призна, че на този етап не мисли да се завръща в родната Бразилия, въпреки че договорът му със "заралии" изтича през май. 

„Аз съм в клуб, който заплатите не закъсняват. Всичко, което е в договора се спазва. Не мисля да се връщам в Бразилия. Оставил съм агента ми да реши кое е най-доброто за моята кариера“, коментира Октавио пред „Тупи ФМ“.

„Синът ми трябва да се роди през май, но дори преди раждането вече се чувствам по-мотивиран. Когато съм уморен на терена, автоматично се сещам за него и се мотивирам допълнително. Трябва да тичам повече. Това е за сина ми. В крайна сметка черпя сили оттам“, добави халфът.

27-годишният футболист има 26 мача за Берое, в които е вкарал 3 гола.

„Първоначално ми беше трудно да се адаптирам в България. Не всички хора в града говорят английски. Стара Загора е много спокоен град, а клубът ми даде цялата подкрепа за преодоляването на всички трудности.

Футболът в България е много физически. Бразилското първенство е по-технично. Тук в България играе по-физическа, по-състезателна, разликата е голяма“, каза още Октавио.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти