Левски може да преотстъпи бранители

Левски може да преотстъпи бранители
В Левски чакат нов играч днес
В Левски чакат нов играч днес

По всяка вероятност Левски ще преотстъпи някои от младите си играчи през пролетта, за да трупат игрови опит, информира "Тема Спорт". През зимата "сините" привлякоха за момента четирима нови - Звонимир Микулич, Ребин Сулака, Начо Монсалве и Файсал Рерас. 

С привличането на иракчанина и испанеца централните защитници в тима са петима - в сърцето на отбраната действат още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен през пролетта. През есента първо Георги Тодоров, а след това и Славиша Стоянович разчитаха на Алекс Петков и Живко Атанасов да играят точно пред Николай Михайлов, но през втория полусезон ще бъде различно и по всяка вероятност Ребин Сулака и Начо Монсалве ще заформят новата централна двойка в защита. 

Не е изключено да се стигне до раздяла и с нападателя Илия Димитров. Славиша Стоянович разполага с Найджъл Роберта, Стивън Петков, Валери Божинов, Мартин Петков и Марин Петков за върха на атаката. Именно Димитров и бившият футболист на Ювентус и Манчестър Сити получиха най-малко игрови минути по време на лагера в хърватския град Умаг. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти