Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Унгария - Франция

Константин Коев пред Sportal.bg: За да постигнем успех в Латвия, трябва да вярваме в себе си

Константин Коев пред Sportal.bg: За да постигнем успех в Латвия, трябва да вярваме в себе си

Баскетболистът на Черноморец Константин Коев е една от промените в състава на националния отбор за решаващата европейска квалификация в Латвия в края на месеца. Малко преди да отпразнува своя 30-ти юбилей, крилото получи най-хубавия подарък от треньора на представителния ни тим Росен Барчовски, който след добрите му изяви в НБЛ го постави сред своите избранници.

След обявяването на имената на националите Sportal.bg се свърза с Константин Коев, за да разберем какви емоции бушуват в него преди да облечена националната фланелка и какви са очакванията му за мачовете в Рига.

“Не очаквах да ме повикат в квалификацията, след като не попаднах в разширения състав на националния отбор. Но явно съм направил впечатление на треньора и сега съм в списъка.

Очаквам да сме пределно мотивирани в тези мачове, да дадем всичко от себе си и да постигнем целта, за която отиваме в Рига.

За да постигнем успех в Латвия, трябва да вярваме в себе си, да желаем победата повече и да се борим за всяка една топка.”. заяви пред Sportal.bg Константин Коев.

Националите се събират на 10 февруари в Самоков, а пет дни по-късно ще отпътуват за Рига. На 20 февруари България ще се изправи срещу Латвия в директен сблъсък за място на европейското, а на 22 февруари е последния мач от квалификациите  срещу Босна и Херцеговина.

Снимка: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички