Николай Желязков: Радвам се, защото с много променен състав спечелихме (видео)

Николай Желязков: Радвам се, защото с много променен състав спечелихме (видео)
Нефтохимик отнесе ЦСКА в отложен мач в Суперлигата (видео + галерия)
Нефтохимик отнесе ЦСКА в отложен мач в Суперлигата (видео + галерия)

Треньорът на волейболния шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков сподели пред Sportal.bg и Sportal TV след категоричната победа над ЦСКА с 3:0 в отложен мач в Суперлигата, че се радва от успеха, защото са спечелили с много променен състав.

"Какво да ви кажа за мача? Странен, защото бяхме с много странен състав днес. Миро Градинаров получи болки в крака на мача с Пирин и се оказа, че контузията му не позволява днес да играе и играхме с Илия Петков на поста диагонал. Радвам се от резултата, защото в ситуацията, в която сме в момента с толкова много контузени състезатели, беше много важно да излезем и да опитаме да спечелим, което за мен е важно. Отборът искаше да направи всичко възможно да спечели и успяхме. Радващо е, че всички момчета подходиха много сериозно. Всички разбират ситуацията, в която се намираме и им благодаря за усилията, които полагат", коментира Желязков.

"Със сигурност няма да бъдем напрегнати в Пазарджик. Вижте какво, ние нямаме притеснения от отбора на Хебър (Пазарджик). В момента сме изцяло концентрирани в работата в нашия отбор, това, което предстои да свършим и да възстановим състезателите. Това е!", каза още треньорът на бургазлии за предстоящото дерби с Хебър.

Още от Волейбол

Виж всички