Фланелки на Балъков и Неймар ще се продават на благотворителен търг в Драгичево

Фланелки на Балъков и Неймар ще се продават на благотворителен търг в Драгичево

Фланелка на Неймар ще се продава на благотворителен търг в пернишкото село Драгичево, съобщи кметът на населеното място Виктор Викторов. Тя е била дарена на помощник-треньора на ЦСКА Дани Моралес, който се разделил с нея в името на благородната кауза.

Оригинална фланелка на Красимир Балъков с екипа на Щутгарт също ще бъде част от наддаването. Феновете на популярния спорт ще могат да купят фланелки с автографи на футболистите от Локомотив (София), Локомотив (Пловдив), ФК Созопол, Миньор (Перник), ръгби клуб Валяците и др. Свои аксесоари са изпратили и футболистите от Миньор (Чикаго).

Любителите на борбата ще имат възможността да се сдобият с оригинална фланелка с автограф на световния и европейски шампион (2013 г.) по борба Иво Ангелов, книгата "Роден победител" за Армен Назарян, с автограф от шампиона.

Свои реликви са предоставили всички популярни местни спортни клубове. Сред експонатите е и топка с подписи на всички футболисти от ЦСКА-София след мача с Базел, спечелен от българския тим с 3:1, книга за пернишката футболна легенда Георги Йорданов - Ярето и др.

Предполагаемата дата на търга е 13 февруари.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти