YouTube звездата Джейк Пол се закани на българин

YouTube звездата Джейк Пол се закани на българин
YouTube звездата 
Джейк Пол
, който след като отбеляза два нокаута, се надъха и започна да предизвиква професионални бойни атлети от ранга на Конър Макгрегър.
След много приказки и закани (и финансова подкрепа) инфлуенсърът си уреди битка с ММА ветерана Бен Аскрен, който е бивш шампион на Bellator и ONE.
Малко след това той обяви след Аскрен 
да се готви и Нейт Диас
.
Потвърдено: Бен Аскрен с боксов двубой срещу Джейк Пол
Потвърдено: Бен Аскрен с боксов двубой срещу Джейк Пол
По-рано днес обаче в инстаграм Пол публикува закачлив постер за битка между него и българският милиардер Владимир Тенев.

Тенев, който живее в САЩ, е основател на платформата Robinhood, която дава достъп на всеки жител на САЩ до търговия на акции на големи компании с инвестиция на малък капитал. Приложението е много популярно и бе едно от основните за финансовата офанзива, която подеха интернет потребители срещу големите брокери от Уол Стрийт.

Накратко интернет потребители от форума Reddit се наговориха да купуват акции на определени компании, така че да генерират печалба за малките инвеститори, вкарвайки играчите от Уол Стрийт в огромна загуба.

В резултат на това от Robinhood забраниха търговията с акции на тези компании, като по този начин спряха атаките поне за момента срещу Уол Стрийт.

Това обаче не се понрави на участниците в офанзивата, сред които е и Пол, който даваше съвети в какво да се инвестира.

Именно затова той изрази негодуванието си като се закани на един от двамата основатели на Robinhood - Владимир Тенев - с постер за битка, намеквайки че не е никак доволен от постъпката му.

С това българският предприемач се нарежда до имена като Конър Макгрегър, Бен Аскрен, Ней Диас, Дилън Данис, Майкъл Биспинг и Дейна Уайт, към които ютубърът е вдигнал мерник.

mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички