Стаси отлетя за САЩ: Това е една крачка напред в моята кариера

Стаси отлетя за САЩ: Това е една крачка напред в моята кариера

Бившият нападател на Левски Станислав Иванов отлетя за САЩ, където ще се присъедини към новия си отбор.

Юношата на "сините" подписа с Чикаго Файър през декември и след дълга процедура по изваждане на работна виза, вече ще може да е част от отбора. Иванов не скри вълнението си и обяви, че прави крачка напред в кариерата си. 

9 Станислав Иванов замина за САЩ с полет през Истанбул
"Аз съм един професионалист и когато трябва да играя за някой отбор, го правя на 100%. Това е една крачка напред в моята кариера и към моята мечта. Аз много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата между мъжкия и юношеския футбол е много голяма.
Смятам, че се представих добре. За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Ще направя всичко необходимо, за да се адаптирам, колкото се може по-бързо и да заиграя, колкото се може по-рано".
"Не мога да кажа дали решението е правилно. Ще видя какво ще стане. Моята цел е да съм жив и здрав, което е най-важното и да заиграя и да покажа това, което мога".
"Доста хора се свързаха с мен от Чикаго и най-вероятно ще ме чакат на летището, когато пристигна", заяви Станислав Иванов на Летище "София". 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти