Фийни: Доволен съм от видяното, Старокин е назад с подготовката

Фийни: Доволен съм от видяното, Старокин е назад с подготовката
Царско село започна зле с контролите, Пирин удари "царете" в Благоевград (видео+галерия)
Царско село започна зле с контролите, Пирин удари "царете" в Благоевград (видео+галерия)

Мениджърът на Пирини (Благоевград) Уорън Фийни изказа мнението си след победата на своя тим над Царско село в контролна среща, изиграла се в Благоевград. “Орлетата” се наложиха с 1:0, а специалистът остана доволен от видяното от своите момчета. Той коментира и привличането на Орлин Старокин.  

“Доволен съм. Това е предсезонна подготовка, важно е физическото натоварване, винаги е хубаво да побеждаваш в мачове, но не това е най-важното днес. Ясно е, че сме много рано в подготовката, трябва да сме още по-остри, искаме да играем бърз и остър футбол. С доста работа на терена ще го постигнем.

Не е моя работа да уважаваме мнението на други хора освен моето. Старокин допринася с дълбочина в състава. Играха три момчета под 20 години днес и се представиха добре. Доволен съм от всички футболисти, има дълбочина в състава. Орлин е по-назад с подготовката, има да наваксва, когато това стане, ще го видим и него в игра.

54 Пирин - Царско село
Ако питаш един мениджър, селекцията никога не е приключила. Имаме много млади футболисти, от които съм доволен. Ако има добри варианти на пазара, ще ги погледнем. Юношите се справиха добре и съм доволен от тях.
Основната задача в Сандански е да съберем отбора на едно място, да са заедно момчетата и да работим точно и коректно за предстоящия първи мач във Втора лига”, заяви Фийни.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички