В Берое не се притесняват от евентуална раздяла с Макута

В Берое не се притесняват от евентуална раздяла с Макута
Интересът към Макута се засилва
Интересът към Макута се засилва

В Берое са готови да реагират с намирането на заместник на звездата на тима Гаюс Макута, ако се стигне до продажбата му. Както е известно, той е под наем при заралии до края на сезона от Брага. Халфът е спряган за ново попълнение на унгарските МОЛ Фехервар и Ференцварош.

"За състезателя има запитвания от няколко клуба. Те обаче не са облечени с конкретни параметри. Към продажба на футболиста ще прибегнем само при много изгодна от финансово естество оферта. Ако все пак такава се появи и играчът ни напусне, ще сме способни да реагираме адекватно с привличането на негов достоен заместник", заяви спортният директор на Берое Валентин Грудев.
"До края на трансферния прозорец остава близо месец. Времето е достатъчно дълго и ще ни позволи да сме гъвкави, привличайки друг също толкова класен халф. Да не забравяме, че в запас разполагаме с Карлос Охене и Ибрахима Конте, които не можахме да ползваме в много мачове през есента, защото лекуваха контузии. Те вече са готови да стъпят здраво на терена напролет", добави Грудев.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти