Майкъла: ЦСКА може да построи нов стадион за две години, топката вече е в полето на клуба

Майкъла: ЦСКА може да построи нов стадион за две години, топката вече е в полето на клуба

Бившият играч и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев заяви, че в Борисовата градина може да има нов стадион до година-две. Майкъла добави, че вече на ход е ръководството на "червените".

"Мисля, че клубът е готов за нов стадион вече, държавата също. Важно е ние да си внесем нашия дял 23-24 милиона, които са вид гаранция. ЦСКА може за година-две да построи нов стадион. Топката е в полето на клуба вече. Говорил съм и с главния архитект, и с кмета г-жа Фандъкова, Красен Кралев е направил всичко, остава само ние да внесем нашата част в тази ескроу сметка", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".
ЦСКА-София пристига в Алания, фенове спряха автобуса на границата
ЦСКА-София пристига в Алания, фенове спряха автобуса на границата
"Преди ЦСКА никой досега не е извадил финансов поект, който да гарантира, че иска да строи стадион и е готов да инвестира и свои пари. Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) направиха среща с премиера и веднага им отпусна пари - 40 милиона. Нима няма да даде на ЦСКА и Левски по 20 милиона? Веднага! Стига да дойде с проекта и още утре ще започне да се копае. Вече 6-7 години, откакто по мое време направихме ремонта и "облякохме" стадиона, нищо не е пипано и той се руши. Надеждата на феновете е, че тази година ЦСКА ще започне да строи "Армията". И че ще стане шампион", добави Майкъла.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички