Едмонд Назарян: Сравненията с моя баща ми тежат, но повече ме мотивират

Едмонд Назарян: Сравненията с моя баща ми тежат, но повече ме мотивират
Европейският шампион по борба в категория до 55 килограма за 2020 година Едмонд Назарян говори пред медиите след награждаването на най-добрите борци за отиващата си година.
"В началато на годината се чувствах много добре. На това европейско направих за много хора сензация. Това ми даде голяма вътрешна мотивация. Тази година ме очакват още големи състезания - първо трябва да вземем квота и след това да се борим за Олимпиадата. Като затвориха всичко с тази пандемия, се готвехме и отлагаха състезанията. Сега тренираме, нашата работа е да чакаме кога ще дойдат състезанията и да се представим добре.
42 Награждаване на борците ни от "Литекс Комерс"
Индивидуално тренирах повечето време, защото всичко беше затворено. Тренирах в парка, в планината - сам си правех план с баща ми. Той и треньорите ми ми даваха планове и се готвех. Имах лека травма, но се върнах и вече съм готов за битки. Дано да вземем квота и да си осигурим пътя към Токио, а след това ще мислим за олимпийския медал.
Сравненията с баща ми тежат, но по-скоро ме мотивират. Вътрешно се успокоявам - ще го направя всичко това, просто трябва да не бързам", сподели Едмонд.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти