Солскяер разкри защо Юнайтед печели с късни голове

Солскяер разкри защо Юнайтед печели с късни голове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше много доволен след победата над Уулвърхамптън (1:0). Маркъс Рашфорд се разписа в добавеното време, за да донесе трите точки на тима си. Юнайтед вече е втори в класирането, а Солскяер е оптимист, че прогресът в представянето и резултатите ще продължи.

"Фърги тайм"? Това не се случва за първи път през сезона. Започнахме често да печелим мачове в края. Чувствам, че играчите вече са достатъчно подготвени физически и психологически, затова успяваме да вкарваме късни голове", сподели Солскяер.

"Изправихме се срещу много добър отбор и ни беше трудно, не показахме истинските си възможности. Може би в последните минути те бяха по-уморени от нас. Възможно е и този ден повече почивка да ни е помогнал. Малко късмет, малко оригиналност - така стигнахме до гола. Това са нормални неща, когато оказваш натиск над противника", обясни норвежецът.
"Годината беше добра от гледна точка на резултатите. Имаме отбор, който във всяко едно отношение е готов да се изкачи в класирането", добави бившият нападател на "червените дяволи".

Още от Футбол свят

Виж всички