Ибрахимович: Изтощен съм, не мога повече

Ибрахимович: Изтощен съм, не мога повече

Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде поредното си интервю напоследък. Един от въпросите беше свързан с факта, че в момента 39-годишният нападател е далече от своето семейство, което живее в Швеция, докато опитният нападател е в Милано.

Запитан от 7Corriere дали неговото семейство му липсва, Ибрахимович отговори: "Много, наистина много. Изтощен съм, не мога повече. Бих искал да остана до моята съпруга и децата ми - Максимилиан и Винсънт, които са на 14 и 13 години и живеят в Швеция. Дали съм се опитвал да пътувам дотам отвреме-навреме? Повярвайте, опитах. Стефано Пиоли обаче ми отвърна, че не мога да пътувам и че си имам семейство и на "Миланело". Каза ми, че там си имам 2 момчета, но тук те са 25 и се нуждаят от мен. Дали имам големи очаквания към синовете ми? И от тях очаквам дисциплина. Когато играят футбол, не им правя оценка като баща, а като футболист. Преди всичко не бива да го правят заради мен. Дали се наслаждават на играта? Дали показват страст? Дали тренират сериозно? Ако да, то тогава всичко е наред".

Междувременно, Златан изпрати странно пожелание за Коледа в социалните мрежи. Опитният голмайстор публикува снимка на среден пръст и написа: Merry Chriztmaz (Весела Коледа - б.р.), заменяйки някои от буквите на втората дума.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички