Боряна Калейн ще бъде съдия на онлайн турнир по таекуондо

Боряна Калейн ще бъде съдия на онлайн турнир по таекуондо

Националната състезателка по художествена гимнастика индивидуално Боряна Калейн ще се прояви като съдия… по таекуондо. Да, това не е шега, а самата истина. Новината съобщиха от Българската федерация по таекуондо в официалната си страница във “Фейсбук”.

“С гордост ви представяме една от най-популярните ни национални състезателки по художествена гимнaстика – Боряна Калейн, като част от журито в онлайн състезанието по пумсе "Аз тренирам таекуондо".

Тя ще следи за артистичността и вдъхновението при финалистите в шестте отделни категории. А ослепителната Боряна определено знае как се постига успех и то – красиво! Сребърна медалистка от Световното първенство 2018, златна медалистка от Гранд при Бърно и Москва, многократна европейска медалистка, Боряна Калейн с удоволствие се включва в кампанията "Аз тренирам таекуондо”.

Да видим кой ще успее да я впечатли? Краен срок за участие - 27 декември. Заснемете едно ваше изиграване на пумсе (от 1 до 7) публикувайте го във фейсбук или инстаграм с хаштаг #2020taekwondobulgaria Събралите най-много лайкове 10 видеа във всяка категория ще отидат на финал. Там журито ще определи най-добрите три, които ще получат парични награди от 300, 200 и 100 лева”, гласи текстът на федерацията.Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти