Стойне Манолов: Този Левски може да го бие всеки

Стойне Манолов: Този Левски може да го бие всеки
Слух праща Стойне Манолов в Ботев (Пд), бизнесменът отрече пред Sportal.bg
Слух праща Стойне Манолов в Ботев (Пд), бизнесменът отрече пред Sportal.bg

Босът на Царско село Стойне Манолов говори преди сблъсъка между неговия отбор и Левски от 16-ия кръг днес. Бизнесменът даде мнението си как отборът от "Герена" да излезе от финансовата криза. Според него ще е добро решение играчите да си плащат, за да носят синята фланелка.

"Настроението в отбора ни е приповдигнато,  след като се върнахме на победния път. Надявам се да спечелим за втори път срещу сините. В това моментно състояние на Левски е възможно всеки един отбор да ги победи. Не виждам никакво подобрение при тях. С новия, със стария треньор - все едно и също. Мъгла ли е при тях, какво ли е ...те си знаят най-добре. Не е невъзможно да ги победим отново.

Теренът ни ще бъде отлино подготвен. Нека по-добрият отбор победи", казва Манолов пред "Тема Спорт".

Попитан за мнение къде бъркат в Левски, отговорът на Манолов е, че основно е в селекцията.

"Тези футболисти не са на ниво за Левски, вижда се от всички. Те трябва да си плащат, за да играят в Левски, а не да получават пари. Така могат най-много да помогнат финансово да клуба. Но това са си техни проблеми, да си ги мислят", казва Манолов. В навечерието на първия сблъсък между двата отбора стана ясно, че членът на НС на Левски Тити Папазов е платил заплати на играчите именно с пари назаем от Стойне Манолов. 

Още от БГ Футбол

Виж всички