Гьонов: Дори колегите от Арда знаят истината за дузпата, подготвяме поне 5 трансфера (видео)

Гьонов: Дори колегите от Арда знаят истината за дузпата, подготвяме поне 5 трансфера (видео)

Председателят на УС на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов призова съдийската комисия към БФС да започне да си върши по-добре работата. Повод за това стана пресилената дузпа, с която неговият тим бе санкциониран срещу Арда. Освен това Гьонов допълни, че червените ще осъществят поне 5 входящи трансфера на млади български играчи.

“Дойдохме с идеята да победим. Бяхме близо до това да победим, но в следващия момент срещнахме силния отбор на Арда, който определено игра много добре. Бих искал да поздравя домакините за много добре подготвения терен и посрещането. Тук се работи изключително професионално и затова поздравявам домакините за създадената организация.

Като цяло досега никога не съм си позволявал да коментирам съдийството. Има си хора, които трябва да видят да го оценят. Мисля, че имаше и други спорни ситуации, освен дузпата. Трябва съдийската комисия да се концентрира малко повече, тъй като има доста грешки и някак не се наказват тези грешки. Като цяло трябва да се работи малко повече в тази насока. Дали имаше дузпа или не - дори колегите от Кърджали знаят каква е истината. Но трябва да видим дали хората, които оценяват съдиите, ще си свършат работата.

Не мога да определя дали има тенденциозност. Има хора в съдйската комисия, които са там, за да си вършат работата. Събират се всяка седмица, достатъчно добри съдии има в България. Нека бъдат стимулирани и повишавани. Съдийската комисия трябва да казва кой как съдийства, а не аз”, коментира Гьонов, след което внесе яснота и относно плановете на тима за зимата.

“Най-вероятно ще обявим още следващата седмица два трансфера. Подготвяме поне още три входящи. Насочили сме се към млади българи. Не очаквайте изненади с привличането на чужденци. Подготовката най-вероятно ще е в Турция, но все още наблюдаваме каква е ситуацията”, завърши Гьонов.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички