Балтанов: Никога не съм мислел, че Левски може да е на тази позиция

Балтанов: Никога не съм мислел, че Левски може да е на тази позиция

Халфът на Царско село Лъчезар Балтанов коментира пред колегите от "Дарик" предстоящия сблъсък на "царете" с неговия роден клуб Левски. Ето какво сподели той:

"Никога не съм си мислел, че Левски ще е на тази позиция, но явно трябва да се мине и през такъв период, преди клубът да се върне към своите корени. Да започне отново да се бори за титла, купа и добро представяне в Европа. Трябва да се преболедува и да се постигне една стабилна основа", продължи Лъчо.

"Не искам да се връщам назад. Преживял съм раздялата с Ботев (Пловдив). Коментирал съм темата вече и тя е забравена. Добре се чувствам. Надявам се отбора да се представя добре. Имахме малко по-труден период с четири гостувания. Спечелихме мача с Монтана. Смятам, че играхме много добре през първата част преди да завали много сняг. Бяхме в лоша серия, но се надявам да сме излезли от нея и утре да вземем трите точки. После играем и с Берое. Надявам се преди почивката да завършим с победи.

Напоследък където и да играем има проблеми с времето. Отложиха ни един мач, срещу Монтана за кратко време натрупа много сняг. Гледах прогнозата, че утре може и да вали дъжд. Нашият терен е по-мек, надявам се всичко да е наред. Ние сме готови за битка. Не мисля, че мога да отлича някой от футболистите на Левски.

Коментирахме вече позицията на отбора в класирането. Готови сме за битка. Когато треньорът ни каже състава, ще видя дали започвам. Аз съм максималист и винаги се боря за победа. Не знам дали съм бил опция за Левски, след като напуснах Ботев. В този момент от сезона никой не очаква да бъде освободен. Не съм го крил, че имах още едно предложение, което беше от г-н Здравков, който ме покани в Ботев Враца, но аз избрах Царско село", добави Балтанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички