Гледай на живо

Славия шокира Лудогорец с човек по-малко, "белите" победиха с 1:0 и делят първото място в efbet Лига с Ботев (Пд)

Нюкасъл все още е без голяма част от заразените

Нюкасъл все още е без голяма част от заразените
Нюкасъл все още е без част от футболистите си с положителни проби за Ковид-19, но "двама или трима" може да се завърнат в деня на мача с Уест Бромич Албиън, заяви мениджърът на отбора Стив Брус. "Свраките" затвориха тренировъчното си игрище миналата седмица и мачът с Астън Вила бе отложен.

"Някои от тях бяха проверени по два пъти и върнаха отрицателни тестове. Имаме достатъчно играчи, за да се надяваме на победа", каза Брус и похвали медицинския щаб на клуба.

"Надяваме се, че сме ограничили заразата. Поне засега нещата изглежда седят по този начин. Все още имаме някои хора в изолация, но има и двама или трима, които се завърнаха в състава след отрицателни тестове. Твърде много обаче се заразиха и утре значителна част от отбора ще отсъства. След това обаче те ще се завръщат постепенно. Това със сигурност ще ни помогне. 
Тези с положителни тестове получиха индивидуални програми, както по време на изолацията през пролетта. Кондиционните ни треньори се грижат за тях. Подновихме тренировки в сряда и сме доволни от това".

Още от Футбол свят

Виж всички