Гледай на живо

Станимир Стоилов говори преди дербито с ЦСКА - София

Атанасов: Всичко в Монтана ми е познато, договорът ми е дългосрочен

Атанасов: Всичко в Монтана ми е познато, договорът ми е дългосрочен
Отбор от efbet Лига заплаши, че ще напусне първенството
Отбор от efbet Лига заплаши, че ще напусне първенството

Атанас Атанасов е новият треньор на Монтана. Той разкри пред "Дарик", че договорът му е по-дългосрочен, за да може да свърши някаква работа в отбора.
Познато лице каца на "Огоста" за наследник на Никола Спасов
"Предната седмица разговаряхме с кмета на Монтана Злати Живков и Румен Панайотов. Уточнихме горе-долу детайлите и перспективите пред отбора. Този път престоя ми няма да бъде само на парче. За да може да свършим някаква работа, договорът ми е по-дългосрочен. Това бе изискване от страна на клуба.
 
Аз за четвърти път отивам в Монтана. Там всичко ми е познато. Отборът на около 90% ми е познат. Футболистите са същите от предишния ми престой и ги познавам", добави той.

"С ръководството на Монтана имаме прекрасни отношения. Когато съм бил начело на отбора, нещата горе-долу са се получавали. От тази гледна точка двете страни си имаме доверие един на друг. Имах предложения, но изчаквах проект, който да е в по-дългосрочен план, както е сега в Монтана.

Във футбола няма ли резултати, накрая нещата опират до смяната на треньора и това е съвсем нормално. Аз имам някои свои виждания, но Никола Спасов е свършил много добра работа дотук. На мен това ще ми даде основа, на която да стъпя. Жалко, че стана така с този добър човек и добър треньор", допълни треньорът на Монтана.

"До края на полусезона ще останем в този вариант, а след това сигурно ще направим някои корекции. Проектът в Монтана е, че ще се опитваме да налагаме по-млади футболисти и независимо от изхода в класирането ще продължим да работим и през следващата година", каза още Атанас Атанасов.

Още от БГ Футбол

Виж всички