Синът на руски милиардер идва за Ботев (Пд)

Синът на руски милиардер идва за Ботев (Пд)
Тодор Неделев и компания пред Sportal.bg: Никой от нас не се е скатавал! Ще оставим душите си на терена
Тодор Неделев и компания пред Sportal.bg: Никой от нас не се е скатавал! Ще оставим душите си на терена

Антон, синът на руския милиардер Борис Зингаревич, идва до броени дни на среща в Ботев (Пловдив), за да предложи сделка за клуба. Богатият наследник на фамилията от Санкт Петербург вече е бил тайно в Пловдив и се срещал с отговорни фактори, съобщава "Марица".
Добри новини за Ботев! Тодор Неделев се размина с тежка контузия
Състоянието на семейството надхвърля $1 милиард още през 2018 година. Таткото е прочут инженер, а след промените в Русия става олигарх в областта на хартията, целулозата, картоните. Вече развива и други бизнеси, сред които строителство, а сред съдружниците му е споменаван самият Дмитрий Медведев. Антон Зингаревич и съдружниците му имат права върху 2000 футболиста от цял свят - предимно млади таланти от Африка и Южна Америка.

Привлечени са в Ботев най-вече от мащаба на школата, която се разви до една от най-добрите в България.Купува Рединг през 2012 година, но само след 12 месеца излиза от управлението. Преди това пък баща му Борис е спряган за покупка на Евертън. Свързват ги и с участия в италиански отбори. В момента се съобщава, че Антон проявява интерес и към френския Шатору, където връзка е направил собственикът на Монако и негов съсед - Дмитрий Риболовлев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти