Томаш: Очаквам победа серщу всеки един противник в първенството

Томаш: Очаквам победа серщу всеки един противник в първенството

Домакинство срещу Царско село предстои на етърци в понеделник от 17:30 ч. Новият старши треньор Александър Томаш, който ще направи официален дебют начело на „виолетовите” на стадион „Ивайло”, сподели очакванията си за мача.

"Опитваме се по най-бързия начин на базата на това, с което разполагаме в момента като потенциал, да подобрим нещата във всяко едно естество – и спортно-технически, и организационно. Няма да се връщам вече на мача със Славия, обсъдихме го с момчетата и гледаме напред. С оглед на това, че са ни нужни точки – очаквам победа. Не само срещу Царско село, но и във всеки един мач занапред срещу всеки противник. Моята задача е да подготвя футболистите по най-добрия начин, да излязат и да спечелят”, заяви Александър Томаш.

"Цялата футболна общественост в България смята, че Етър с единия крак е вече изпаднал, а всичките приказки и писания малко или много се отразяват на момчетата, но аз съм забранил думата „Втора лига”. Докато имаме какъвто и да е шанс, аз ще се стремя към изпълняването на задачата – оставане в елита. Победата е много важна, особено вътре в съблекалнята. Моята задача е да ги отрезвя и да махна тези мисли от главите им, да им покажа в тренировките, че и те самите в определени ситуации се подценяват. Една победа ще им вдъхне чисто психологически увереност и самочувствие, за да се получават нещата”, коментира наставникът.

Мача пропуска наказаният защитник Мариян Иванов, но всички останали футболисти, освен трайно отсъстващите, са здрави и на този етап други кадрови проблеми в тима няма.

Още от БГ Футбол

Виж всички