Тарханов: Осиротяхме в средата на терена

Тарханов: Осиротяхме в средата на терена
Черно море тресна Славия в интересен мач, Курьор вече с 15 гола (видео)
Черно море тресна Славия в интересен мач, Курьор вече с 15 гола (видео)

Наставникът на Славия Александър Тарханов даде мнението си след загубата от Черно море с 2:3. Руският специалист акцентира върху контузените и карантинираните в тима на "белите".

"Имаме много основни футболисти с травми, играхме с нов десен външен, имаме и болни от коронавирус, не можем да реагираме, едни се връщат, други се разболяват... Емил Стоев и Янис Карабельов ги нямаше, осиротяхме в полузащитата, борихме си, но Черно море е добър отбор, затрудняваха ни.

Курьор е много опитен футболист, използва ситуациите си. Филип Кръстев е важен играч също, почнахме да губив доста топки, червеният картон също ни оказа влияние, но той беше заслужен. Нямахме играч за фланга и се наложи Филип да играе. Ради Кирилов игра добре, но полузащитниците играха слабо, не се справиха в атакуващ план. Когато вътрешните полузащитници не играят добре, това се отразява и по крилата.

Черно море има опитни играчи, ние пуснахме момчета на по 18-19 години. Червеният картон повлия, с 10 души е трудно да противодействаш. За съжаление едни се връщат от карантина, други влизат в такава. Работим с тези, които са в наличност. Трудно е да изградим един тренировъчен план, стараем се, разбира се", каза Тарханов.

Още от БГ Футбол

Виж всички