Гьонов: Реално е да бъдем в топ 3 отборите на България

Гьонов: Реално е да бъдем в топ 3 отборите на България
Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948 не излъчиха победител в мач на нерви (галерия и видео)
Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948 не излъчиха победител в мач на нерви (галерия и видео)

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изказа своето мнение след равенството на “червените” с Локомотив (Пловдив). Двата тима завършиха при резултат 1:1, а Гьонов заяви, че е доволен от първата част на сезона на своя отбор.

“Стана хубав мач между два от водещите отбори. Доволен съм от срещата. Както те, така и ние можехме да победим. Има една горчивина, но равният резултат е реален. Шанс не ни достигна, получихме гол в първите минута на срещата, но си личеше една умора в част от футболистите.

Равносметката ми е доста положителна след първата част на сезона. Тръгнахме по-колебливо, отборът имаше реално 2 седмици подготовка преди старта на първенството. Много от футболистите се присъединиха след първия кръг. Изпуснахме доста точки, които бяха важни. Убеден съм, че ще се концентрираме и ще направим втората част от шампионата по-добра от първата.

81 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 1948
На този етап остават още 3 мача до края на годината, но ние имаме достатъчно футболисти. Дано всички се оправят, защото днес бяхме с група от 15 човека, което не е много окей.
Мисля, че е реално да бъдем в топ 3 на България. Очаквам здрав мач срещу ЦСКА-София и се надявам да победим”, заяви Гьонов.  

Още от БГ Футбол

Виж всички