Юрич: ЦСКА разби сърцето ми, клубната политика би накарала и Доналд Тръмп да се изчерви

Юрич: ЦСКА разби сърцето ми, клубната политика би накарала и Доналд Тръмп да се изчерви
ЦСКА-София се раздели с чужденец преди мача с Левски
ЦСКА-София се раздели с чужденец преди мача с Левски

Напусналият преди броени дни ЦСКА-София Томи Юрич обяви в родната си Австралия, че периодът му в българския отбор е приключил. Той призна, че се е надявал да получи шанс за игра при всички треньори, които са се сменили, но това така и не се е случило.

Нападателят стори това в интервю пред “The world game”, като самото издание пише за футболиста: “15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шест различни треньори и клубна политика, която би накарала дори Доналд Тръмп да се изчерви. Тя не помогна на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение".


Самият Юрич сподели:
“Идваха различни треньори и винаги имаш онази малка надежда, че нещата може да се променят в твоя полза. Но тогава осъзнаваш, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо ново. Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто трудно за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти