Артета е притеснен от изтичането на информация от клуба пред медиите

Артета е притеснен от изтичането на информация от клуба пред медиите

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че е притеснен от изтичането на информация от клуба пред медиите, след като сблсък между играчи по време на тренировките беше описан от журналистите с май-малки подробности.

Британските медии съобщиха, че защитникът Давид Луис и полузащитникът Дани Себайос са се сбили на тренировка по-рано тази седмица, като Луис е имал дори кръв, след като е ударил Себайос в лицето.

Докато испанецът написа в Туитър, че историята е "фалшива", Артета каза, че инцидентът е преодолян, но по-голямата загриженост на испанския специалист е как историята е изтекла в медиите."Не ми харесва фактът, че този инцидент изобщо се появи в медиите", каза Артета преди мача от Премиър лийг в неделя срещу Лийдс.

"Ще разбера откъде идва и ако случаят е такъв, това е напълно в разрез с това, което очаквам един от друг, от поверителността, от която се нуждаем. Ще има последствия. Това е контактен спорт . . .Тренировките са много тежки и проблеми се случват много пъти", добави Артета.

Себайос, който играе в тима под наем от Реал Мадрид за втори сезон, е участвал в разправия с негов съотборник и преди, когато се сблъска с Еди Нкетия по време на загрявката преди мача срещу Фулъм през септември.

Още от Футбол свят

Виж всички