Третият вратар на Черно море: Разбира се, че съм готов, това ми е работата

Третият вратар на Черно море: Разбира се, че съм готов, това ми е работата
Черно море преподписа с основен играч
Черно море преподписа с основен играч

Иван Дичевски, който е и национал на България при U19, ще застане под рамката на вратата на Черно море в мача срещу Ботев (Враца) тази седмица, тъй като заради COVID-19 няма да бъдат на разположение Георги Георгиев и Иван Дюлгеров. Това ще бъде трети официален мач за младия Дичевски. Стражът няма никакви притеснения и е готов за това предизвикателство.
Черно море остана без вратари за Ботев (Враца)
"Разбира се, че съм готов. Това ми е работата. За съжаление съотборниците ми Георги Георгиев и Иван Дюлгеров са с коронавирус, което налага аз да застана под рамката. Няма никакво място за притеснения, още повече, че няма да ми е първи мач. Аз за това съм се готвил.

Имам вече 2 официални мача зад гърба си с представителния отбор. Те бяха срещу Лудогорец в Разград през май 2019-а, когато пак имаше обстоятелства, които наложиха аз да вляза в игра, и срещу Етър (2-2) миналия сезон", сподели в интервю за Дарик радио Дичевски. Като най-опасен играч и човек във форма от неделния съперник на Черно море, вратарят посочи Даниел Генов.

Дичевски разкри, че от 5-годишен се е запалил по футбола. "Запалих се покрай моя по-голям братовчед, който тренираше в школата на Черно море. Често ходих на стадиона да гледам тренировките и реших, че и аз искам да се занимавам с това. В началото треньори ми бяха Радо Боянов, Георги Костов, а след това доста време Тодор Марев. Вече около 14-15-годишен влязох в моя набор 2001, където беше и Марто Минчев.

Треньорите бяха Мартин Христов и Тодор Каменов. Те ми даваха много шанс за игра и от там започна моят растеж в различните формации на школата", разказа още Дичевски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти