Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Крило на Пирин: От тук нататък ще постигаме целите си

Крило на Пирин: От тук нататък ще постигаме целите си

Kрилото на Пирин Благоевград Спас Георгиев заяви, че победата над Кариана може да повлияе положително за тима. Той говори пред клубния сайт на "орлетата" и за предстоящия двубой със Септември София от 14-ия кръг на Втора лига.

"Подготовката върви нормално, като за всеки друг мач. Настроението в отбора е идеално – готвим се за победа. Целта ни е свързана с постигането на максимума – две победи. Мисля, че може успехът над Кариана да повлияе само положително, защото играхме с отбора, който е на първо място в подреждането. От тук нататък трябва да играем нашия футбол и да постигаме нашите цели", заяви Георгиев.

"От Септември имам само хубави спомени. Отборът беше добър, имахме и добър треньор в лицето на Милен Радуканов. Мога да кажа, че имам само положителни спомени от престоя ми във Втора лига там. Според мен една много силна страна е младият им състав. Всички искат да се докажат, да привлекат вниманието. Трябва да бъдем много внимателни, защото в редиците им има и няколко опитни играчи. Познавам се и съм играл с Николай Банков, Кристиян Пешов, Ангел Грънчов, Симеон Мечев. Добри футболисти. Очаквам добър мач и силно се надявам да излезем победители от него", добави още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти